Kvalitet og grundighed
Høj fleksibilitet
Over 80 års erfaring

Fjederstål båndstål og bladfjedre

Bladfjedre/båndstål bruges inden for mange brancher. En bladfjeder er et fladt fjedrende materiale, der både kan virke som fjeder eller til at holde noget på plads. Eksempelvis bruges de i elektronikindustrien som kontaktfjedre.

Vi kan producere i tykkelse fra 0,1mm til 2,0mm i op til 40mm brede, i forskellige materialer. Vi fremstiller også enkelt styks produktion inden for fjederstål båndstål.

Hvor og hvornår bruges bladfjedre?

Grundet de forskellige størrelser kan bladfjedre bruges i mange forskellige situationer og brancher. De helt små af slagsen bruges fx til små finmekaniske fjedre, mens det større båndstål er med til at sikre affjedring. Fjedrene bruges som sagt som kontaktfjedre, men indgår også i døre og vinduer samt andre byggematerialer. Vores kunder findes derfor inden for mange forskellige kategorier, herunder elektronik-, medicinal- og maskinindustrien. Med vores store erfaring og viden på området er vi i stand til at hjælpe alle slags virksomheder over hele landet. Hvis du mangler bladfjedre – eller båndstål – er vi derfor de rigtige at kontakte.

Fleksibel og hurtig levering

Har du brug for bladfjedre i høj kvalitet nu og her? Så er vi hos Frederiksberg Fjederfabrik klar til at hjælpe dig. Vi har effektive og fleksible processer i produktionen, der gør os i stand til at levere hurtigt og præcist – også ved specialordrer. Hvis dit behov er mere akut end som så, er vi et godt valg. Selvom vores fjedre fås med kort varsel og til konkurrencedygtige priser, behøver du ikke frygte dårlig kvalitet. Vi ved nemlig, at god og høj kvalitet er afgørende for fjedres funktionalitet, og derfor er det et af vores vigtigste fokuspunkter.

Bladfjeder udført efter ISO 9002

I vores produktion anvender vi kun materialer, der opfylder alle gældende krav på området. Gennem vores kvalitetsstyringssystem (ISO 9002) sikrer vi, at alle vores trådemner og fjedertyper lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav.

Få et tilbud på fjederstål båndstål

Ønsker du et tilbud eller vil du have mere information om en bestemt type bladfjeder og vores erfaring på området, er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon +45 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Consent
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar