Kvalitet og grundighed
Høj fleksibilitet
Over 80 års erfaring

Køb din spiralfjeder hos os

Vi producerer spiralfjedre til mange formål og oftest spiralfjeder til remedier, som danskerne bruger hver eneste dag. Det er alt fra spiralfjedre, bladfjedre og trykfjedre til specialopgaver af forskellig art. Det er kun fantasien der sætter grænsen, sådan er det ihvertfald i vores fag. Vi er gode til vores håndværk, og vi har oparbejdet mere end 80 års erfaring inden for professionel fjederfremstilling.

Spiralfjeder af høj kvalitet

Står du med et projekt, hvor du for eksempel skal bruge en spiralfjeder, så kontakt os for en snak på +45 36 70 14 68 eller udfyld vores kontaktformular. Vi har stor erfaring med fremstilling af både standardfjedre og specialfjedre.

Kundetilpassede løsninger

Frederiksberg Fjederfabrik har leveret kvalitetsløsninger til store og små industrivirksomheder siden 1939. Vi har udviklet og produceret trådemner og enheder til alle typer af formål og i alle dimensioner og udformninger. Vi tilbyder både enkeltstyksproduktion og større mængder industrielle stålfjedre. Ønsker du produkter af høj kvalitet, så står vi klar til at hjælpe din virksomhed.

Hurtig og fleksibel levering

Det gør ikke noget, at det er en hasteopgave på spiral fjeder. Vi vil rådgive dig på vejen, og vi laver gerne en prototype på fjederen, inden vi sætter produktionen igang af din spiral fjeder. Står du og mangler en specifik fjedertype med kort varsel, så kan vi producere den med hurtig levering. Vores erfaring med professionel fjederproduktion for store og små virksomheder sammen med den nødvendige produktionskapacitet gør os i stand til at levere høj kvalitet inden for kort tid.

Leverancer af høj kvalitet

Når vi producerer fjederemner, vælger vi kun materialer, der lever op til de enhver tid gældende kvalitetskrav. Vores materialer er fremstillet efter ISO 9002 standarden og sikrer dig den bedste kvalitet. Vi har producereret og leveret fjederprodukter inden for maskin-, elektronik og medicinalbranchen og kan hjælpe med alle fjedertyper. Frederiksberg Fjederfabrik er en dygtig specialist med mere end 80 års erfaring, der kan sikre stabile og hurtige leverancer i hele landet.

Tilbud på spiralfjedre m.fl.

Ønsker du et tilbud, eller vil du høre mere om vores produkter? Så er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon +45 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Consent
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar