Kvalitet og grundighed
Høj fleksibilitet
Over 80 års erfaring

Armfjedre til alle formål

Armfjedre kalder man også for sidetryk- og torsionsfjedre. Armfjedre er cylindrisk viklede fjedre med eller uden stigning. Armfjedre kan fremstilles, så de er højre eller venstre viklede.

Vi har mere end 75 års erfaring i fremstilling af trådemner og tekniske præcisionsfjedre til alle formål, bl.a. armfjedre. Vi producerer både små og mellemstore serier og er i stand til at levere fra dag til dag. Vores maskinpark består af moderne CNC-styrede maskiner og en håndvikleafdeling, der kan levere enkeltstyk produktion.

Armfjedre laves efter ISO 9002

I vores fjederproduktion anvender vi udelukkende materialer, der opfylder alle gældende krav på området. Gennem vores kvalitetsstyringssystem, hvor vi arbejder efter ISO 9002, sikrer vi, at alle vores armfjedre lever op til gældende kvalitetskrav.

Ønsker du at modtage et tilbud fra os på armfjedre eller vil du have mere information om nogle af vores produkter og fjedre, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon +45 36 70 14 68.

Få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Consent
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar