Kvalitet og grundighed
Høj fleksibilitet
Over 80 års erfaring

Pianotråd – fjedertråd

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan købe fjedreprodukter i pianotråd? Så er du kommet til den rette side om fjedertråd. Hos Frederiksberg Fjederfabrik køber vi pianotråd og har et stort udvalg af produkter i forskellige materialer, herunder bronze, titanium, aluminium, messing og meget mere. Finder du ikke en beskrivelse af den fjedertråd, du søger, så kontakt os gerne alligevel.

Få et tilbud på Pianotråd

Kontakt os på telefon +45 36 70 14 68, hvis du ønsker at høre mere om vores fjedre i pianotråd.

Få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Consent
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvornår anvendes klavertråd?

Piano tråd kaldes også for klavertråd eller pianowire og fås i flere tykkelser. Fjedrene er som standard ikke rustbehandlet, og de er derfor kun velegnet til indendørs brug, hvor der er et stabilt klima uden høje temperaturer og fugt. Hvis du ønsker en klavertråd, der kan benyttes i et fugtigt miljø med høje temperaturer, skal du i stedet anvende en tråd i et rustfrit materiale. Du finder begge slags hos Frederiksberg Fjederfabrik.

Specialist med over 80 års erfaring

Frederiksberg Fjederfabrik har gennem årene hjulpet store og små danske virksomheder med at udvikle og producere enheder tilpasset deres ønsker og behov. Vi har alt det udstyr, der er nødvendigt for at fremstille produkter i den bedste kvalitet. Vores mangeårige erfaring inden for fjederproduktion gør os i stand til at producere og levere den højeste kvalitet inden for alle slags bestillinger. Vi sætter en ære i altid at levere vores produkter til den aftalte leveringstid og til konkurrencedygtige priser.

Fleksibel levering – også med kort varsel

Siden starten i 1939 har vi konstant fokuseret og arbejdet på at forbedre vores processer. Det betyder, at vi i dag har en både fleksibel og effektiv produktion. Uanset om du går efter en standardfjeder eller har en helt særlig ordre, gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er også tilfældet, selvom det er med kort varsel. Vores fleksible metoder gør nemlig, at vi kan levere hurtigt og præcist, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Vi kan levere fra dag til dag, så du kan få dine produkter hurtigst muligt, når du står og mangler dem i din produktion.

Altid i højeste kvalitet

En fjederenhed er ikke meget værd, hvis den er fremstillet i dårlig kvalitet. Så risikerer man, at den ikke holder særlig længe og hurtigt går i stykker. Derfor er kvalitet et af vores vigtigste parametre, når vi måler os selv. Ikke alene lever vores produktion op til de gældende ISO 9002 normer, men vi laver også vores egne løbende kvalitetstjek. Det er din garanti for, at du får mere for pengene, når du bestiller dine produkter her hos os. Selvom alle vores produkter fås til rigtig gode priser, er det nemlig kvaliteten, der kommer først – og det gør en forskel, der kan mærkes.

Bredt sortiment af pianotråd

Vores store udvalg inden for fjedertråde gør, at vi altid kan hjælpe dig med det, du søger – uanset specifikationer – eller hvis det skal være en rustfri fjedertråd, der både tåler varme og fugt. Hvis du søger holdbare produkter i høj kvalitet, som lever op til de højeste kvalitetskrav, kan vi hurtigt producere og levere – også hvis du har mindre specialordrer. Vi stor erfaring med at udvikle og producere specialfjedre til dansk erhvervsliv gennem mange år og er klar til at hjælpe dig med dine ønsker. Kontakt os og hør nærmere og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Forskellige typer af fjedertråd

Kontakt os og få et tilbud på pianotråd

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 36 70 14 68. Du kan også sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din henvendelse.

Sidebar