Kvalitet og grundighed
Høj fleksibilitet
Over 80 års erfaring

Trykfjedre – find den rette trykfjeder

En trykfjeder er den mest anvendte type af trådfjedre. En trykfjeder er en åben skruefjeder, hvis funktion oftest er at gøre modstand over for en trykkraft. Trykfjedre kan have mange forskellige udformninger lige fra konisk og cylindrisk til tønde- og trisseformet.

Specialtilpassede trykfjedre efter ønsker

Vi kan levere alle typer af trykfjedre til din virksomhed – med eller uden tillagte ender eller med planslebne ender. Har du brug for en særlig trykfjeder, konisk fjeder eller en hel serie af trykfjedre? Vi kan tilpasse enhver produktion til din virksomheds behov.

Høj kvalitet og hurtig levering af trykfjeder

Har du brug for en særlig type af trykfjedre, og står du og skal bruge dine produkter med det samme? Så kan vi Hos Frederiksberg Fjederfabrik tilbyde både hurtig produktion og levering af din ordre eller serie. Vi producerer og leverer dine produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten – med kort varsel og til rimelige priser. Ring til os på telefon +45 36 70 14 68.

Anvendelse af trykfjeder

Små fjedre bruges bl.a. i låsecylindere, mens større fjedre for eksempel kan ses på legepladsens vippedyr. De fremstilles normalt med en konstant diameter, men kan også laves i andre former, hvor der er behov for det – fx koniske trykfjedre, trisse- og tøndeformet. Fjedrene fås med andre ord i mange størrelser og anvendes i mange forskellige forbindelser og inden for mange forskellige brancher.

Mere end 80 års ekspertise og knowhow

Hos Frederiksberg Fjederfabrik har vi lang erfaring i vores fag, og vi har hjulpet mange forskellige virksomheder gennem tiden. Blandt andet arbejder vi tæt sammen med virksomheder i maskin-, håndværk- og medicinalindustrien. Både store og små fjedre kan nemlig bruges i mange sammenhænge, fx til fremstilling af maskiner eller produkter. Vores fleksible fremstillingsmetoder og store knowhow sikrer, at vi kan hjælpe alle.

Produceret efter ISO 9002

Vores produktion af fjedre foregår udelukkende med materialer, der opfylder alle gældende krav inden for fjederproduktion. Gennem vores kvalitetsstyringssystem sikrer vi, at alle vores produkter lever op til de til enhver tid gældende kvalitetskrav og dermed til ISO 9002. Din virksomhed er derfor sikret en høj og ensartet kvalitet for pengene, selvom vores fjedre fås til meget konkurrencedygtige priser.

Hvorfor tage kontakt til Frederiksberg Fjederfabrik ved produktion af trykfjedre?

  • Høj kvalitet
  • Specialtilpassede fjedre, også ved trykfjeder
  • Hurtig levering
  • Mange års erfaring
  • God vejledning
  • ISO 9002

Få et tilbud på trådfjeder m.fl.

Ønsker du et tilbud på en bestemt produkttype, på en serie eller vil du bare have mere information om vore produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon +45 36 70 14 68

Få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Consent
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar